Kwaliteitseisen

Kwaliteitszorg

Kwaliteitszorg staat bij Stichting Maatzorg de Betuwe hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren en te streven naar tevreden cliƫnten.

Onze medewerkers worden structureel bijgeschoold en zijn bevoegd en bekwaam om hun werk uit te voeren.

HKZ keurkmerk

Stichting Maatzorg de Betuwe is een zorginstelling waarbij de zorg die geleverd wordt voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen.

Een aantal voorbeelden van de wettelijke eisen voor zorginstellingen zijn:

• verantwoorde zorg leveren die voldoet aan de kwaliteitsstandaarden van de beroepsgroep;
  • alleen BIG-geregistreerde zorgverleners mogen bepaalde voorbehouden handelingen uitvoeren;
  • bespreken van het zorgplan met cliĆ«nten;
  • medezeggenschap regelen;
  • beschikken over een klachtenregeling.

Stichting Maatzorg de Betuwe heeft een kwaliteitssysteem wat voldoet aan de HKZ norm. Hiervoor hebben wij een kwaliteitskeurmerk. Dit houdt in dat Stichting Maatzorg de Betuwe de interne zaken goed op orde heeft, de klant principieel centraal stelt en voortdurend werkt aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.